Tuesday, September 16, 2008

MEDERKA ag

Ni plak, training kat dataran merdeka.... Ujan lebat sgt waktu nih... Memula kami berteduh kat bawah tempat duduk "PRESS" yg br jer dipakukan tp disebabkan ramai & masih dlm pembikinan, teratak tu bocor pastu sempit.. Memule Janet je yg lepak kat situ, pas jer Konah mentedarah Konah pun g lepak kat Janet tuh... Walaupun hujan lebat... Memula, kami pakai payung memasing tp akibatkan susah sangat nk pegang 2 payung skali pastu nk bwat shuffle... Kami pinjam payung AH-BONG (xde dalam ini gambo)



Da lepas shuffle pastu xde lagu yg best tuk menari, tetbe timbul lak aktiviti bergambo.. kalu nk tau minah ni ngan Konah same naek jer, kalu bab bergambo mmg no.1.. hehehheheheh... Time Kasih bwat "Biela" yg sudi tangkap gambo kami...

Labels:

|

Konah Tiyut bz hapdet blog pada 9:43 PM

***********************************************************************

AkTvT yg DiLaKuKaN

Sepanjang ketiadaan Konah nih, banyak perkara yg berlaku di dalam hidup Konah yg tidak berkongsi bersama.. Insyallah, Konah akn cte kan perlahan-perlahan....

Hehehehehehhe.... rse mcm da lmbt jer nk cte psl "MERDEKA" kan?? Tapi xpe, Konah nk cte jgk...

Sebena nyer Konah ade mengambil bahagian dalam persembahan utk MERDEKA kat dataran tau... Kteorg nyer group tuh name die KRB (Komponen Rakyat Bersatu).. Dept wakil kan 2 orang. Konah ngan Biela.. Besh, kami menari menare... Jgn Maen2, 11 lagu tau kteorg menari-menara... Hafal step, pastu kne bwat sesme seramai 1100++ org la... Bukan bank jer wakil, ade mcm2 agensi ag...

Ni kat multipurpose hall, kteorg praktis.. Al-Maklum la (PRACTICE MAKES PERFECT kan)

Ni kami tengah menggila, sbb ngah rehat waktu nih....

Training nih, da ari ke bape ntah.. nant Konah letak gambo perst day Kteorg training kat balai seni... hehehehhehe.... besh... rse x rugi sgt masuk nih, walaupun kalu org dgr "NGERI"

Labels:

|

Konah Tiyut bz hapdet blog pada 9:16 PM

***********************************************************************

MERINDUI BLOG.... & TEMAN2 SMUER

Hehehheheheheheh..... Memule nk gelak dlu la yer, al-maklum la... Dalame x hapdet, bukan takat gaban tapi meraban dah... Bukan nyer ape, Konah bz la... Bz sesangat, pastu balik umah jer "aim" KATIL...

Walaupun da masuk 16 hari kita menjalani ibadah berpuasa, Konah rse dah terlambat @ blom untuk Konah mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN yg mulia ini... Amin.. Mari la kita bersama-sama meningkatkan ibadah...

"SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN"

Labels:

|

Konah Tiyut bz hapdet blog pada 9:09 PM

***********************************************************************